onsdag den 8. januar 2014

Forårsruller med pastagrønt

Vi skriver jo madplan til en hel månede af gangen, men en gang i mellem sker det at vi får noget andet, måske fordi vi glemmer at få taget kød op om morgen eller som i dag hvor der stod fiskefrikadeller, men der var ingen af os som gad at kører ind til Ikast for at købe noget fars.

Så istedet blev det til forårsruller med pastagrønt til.

Forårsrullerne er købte til ovnen - synes de er nemme at gå til, virker ikke så fede og sviner ikke når de laves, bare fra fryseren og lige i ovnen 200 grader i 25 min.

Pastagrønt er:
200g kogt pasta
2 porrer
1 hel broccoli i buketter
20g flydende becel
Salt
Hvidløgspulver
All around krydderi

Porrer og broccoli svitses af i halvdelen af fedststoffer sammen med salt og hvidløgspulver, pastaen blandes i og der svitses videre lige inden det er færdig kommes det sidste fedststoffer på sammen med krydderiet og smeltes sammen med.

Normalt ville jeg også putte ærter i, men det havde jeg ikke lige og måske også grønne bønner, alt der kan give den bløde pastaen modspil i form af noget med bid i.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar